De kinderkapper die snel een coole coup knipt

Le Petit Salon - KinderenBij kinderkapper Le Petit Salon in Brugge krijgen kinderen de coole coupe volgens de nieuwste trends. Kinderhoofden krijgen een volledige verzorging en een coiffure die helemaal af is.

Vrouwen, mannen en kinderen welkom

In Le Petit Salon trouwens is iedereen welkom: vrouwenmannen en kinderen. Zowel voor een klein onderhoud als een prachtige coupe voor een speciale gelegenheid. Bekijk de creaties van Mieck om te zien hoe hij kapsels vorm geeft.

Een geduldige kapper

Het haar van kinderen groeit snel, maar stilzitten vinden ze niet leuk. Daarom heb je een kapper nodig die met kinderen kan omgaan en toch snel een hip kapsel kan knippen.

Kapper Mieck weet precies hoe hij een kind moet entertainen en tegelijk voor stijlvolle haardos kan zorgen. Natuurlijk ook voor leuke feest- en communiekapsels. En je kan een afspraak maken zodat je kind nooit hoeft te wachten.

Een luisterend oor

Mieck beheerst de kunst van kinderhaar knippen. Dat is heel anders dan een kappersbeurt voor volwassenen. Daarom is het goed dat je naar een kinderkapper gaat die goed kan luisteren en veel geduld heeft. Mieck weet hoe hij kinderen op hun gemak moet stellen.

Een gezond hoofd

Een goede kinderkapper kijkt ook naar de gezondheid van het haar zelf. Mieck gebruikt alleen kwaliteitsproducten van Goldwell voor het haar van je kind. Maar hij herkent ook problemen en geeft advies als het nodig is.

Maak een afspraak met de kinderkapper

Bij deze kinderkapper in Brugge laat Mieck jouw kind stralen. Alle kindjes gaan met de glimlach weer buiten. Neem daarom snel contact op om een afspraak te maken bij de kindvriendelijkste kapper van West-Vlaanderen.