Een herenkapper voor elk soort snit

Le Petit Salon - HerenNiet alleen vrouwen, maar ook mannen hebben graag een verzorgd kapsel. Vertrouw dan op een kapper met kennis van de laatste trends en kniptechnieken. Herenkapper Le Petit Salon in Brugge zorgt voor een kapsel dat bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

Een kapsel met pit

Bij deze herenkapper in Brugge kan je terecht voor veel verschillende coupes, zowel klassieke kapsels als een flitsende snit. In Le Petit Salon wordt echt geluisterd naar je wensen. De kapper denkt met je mee zodat je compleet gelukkig kan zijn met het eindresultaat.

Alle haartypes zijn welkom

Le Petit Salon is een kapperszaak waar deskundigheid, enthousiasme en gezelligheid het belangrijkst zijn. Ook voor onze mannelijke klanten werkt kapper Mieck alleen met de kwalitatieve lijn voor mannen van Goldwell. Die zijn heel doeltreffend voor alle haartypes en verstevigen het haar.

Een volle haardos of haaruitval? Het maakt niet uit welke haartype je hebt, in Brugge is een herenkapper die een stijlvolle oplossing vindt voor elk soort kapsel.

Bestel nu een nieuwe look

Kies voor een frisse of totaal nieuwe haartooi en maak een afspraak bij Le Petit Salon, de gerenommeerde herenkapper met klanten uit heel West-Vlaanderen.