De dameskapper waar klant koningin is

Le Petit Salon - DamesElke vrouw wil er graag goed uitzien. Dan heb je ook een verzorgd kapsel nodig. De dameskapper in Brugge van Le Petit Salon kan je daarmee helpen. In dit nieuwe kapsalon is klant koningin. Deze dameskapper denkt met je mee en geeft creatief advies.

Je wil een andere haarkleur? Een nieuwe look of een geraffineerd feestkapsel? Alles kan bij dameskapper Le Petit Salon. En met de topproducten van Goldwell, die je tevens ook in het salon als op de website kan kopen, haalt kapper Mieck het mooiste in je naar boven.

Breng kleur in je kapsel

Dankzij zijn vakmanschap in kleurtechnieken - van balayage tot mêches - is dameskapper Mieck geknipt om je de juiste haarkleur te geven. Hij houdt rekening met je haartype, je teint, je persoonlijkheid, je stijl en je wensen. Het resultaat is een stralende en levendige haarkleur die perfect bij je stijl en gezicht past.

Creatief en stijlvol

Klaar voor een nieuwe look? Laat je haar wassen, knippen en brushen bij de dameskapper van Le Petit Salon. En wandel stralend weer naar buiten met een schitterend kapsel waar voorbijgangers voor omkijken.

Wil je een feestelijke snit, langer haar of vollere lokken? Dan kan Mieck je haar transformeren met een verlenging, meer volume of een prachtig opsteekkapsel. Complimenten verzekerd.

Meer weten over deze dameskapper

Kapper Mieck weet alles over haartypes en -stijlen en kan elke haardos doen schitteren. Aarzel dus niet en maak vandaag nog een afspraak met dameskapper Le Petit Salon in Brugge, de gezelligste kapperszaak van West-Vlaanderen.