Shop navigation

Juwelen Sweet7

Sweet7

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met meerdere collecties per jaar. Kort gezegd krijgen we het hele jaar door nieuwe collectie binnen. Hierdoor is Sweet7 juist zo on trend!

Deze collecties maken veelal gebruik van natuurlijke materialen. Dit maakt Sweet7 sieraden zeer geliefd en de sieraden zijn daardoor van goede kwaliteit. Er wordt in de sieraden onder andere gebruikt gemaakt van leer (echt en imitatie), halfedelstenen/ natuurstenen en zelfs regelmatig van stainless steel. Waardoor de sieraden van Sweet7 lang mee gaan.

Bovendien is het een hele uitgebreide collectie! Sweet7 heeft namelijk ringen (one size fits all), armbanden, oorbellen, kettingen en accessoires.  Alles om je look helemaal af te maken!

Omdat er zoveel nieuwe sieraden per jaar uitkomen speelt Sweet7 direct in op de modetrends! Er zijn per collectie altijd een aantal trend thema’s en daarnaast nog de “basic”  collectie (die eigenlijk al niet basic te noemen is.) Een klein voorbeeld van onze sieraden vind je bij Impressie.

Doordat Sweet7 zo op de trends zit hebben we altijd juist díé sieraden die je outfit helemaal van nu maken. Of het nou een boho ketting is, een paar resin oorbellen of een fijn stainless steel kettinkje: Sweet7 heeft het in de collectie! En dat allemaal ook nog eens voor een leuk prijsje, wat wil je nog meer?
Oh, hadden we al gezegd dat er tevens genoeg Glitter en Glamour te vinden is in de Party collectie rond de feestdagen? Doordat we ook meerdere lijnen in de collectie hebben hebben we echt voor ieder wat wils, de totale collectie bevat namelijk zo’n 10.000 verschillende sieraden.

Kortom: Sweet7 is een trendy, jong, kwalitatief sieradenmerk met een zeer uitgebreide en modieuze collectie!

We hebben ons hoofdkantoor in Utrecht. En hier ontwikkelen we alle nieuwe collecties voor jullie. We weten dus precies wat de trends zijn én gaan worden in Nederland, België en eigenlijk heel Europa. Dit is de kracht van Sweet7.

Geen product gevonden